Carinske novosti iz Uradnega lista Evropske unije, zvezek 49
|
|
|
Uredba Komisije (ES) št. 1376/2006 z dne 18. septembra
2006 o določitvi pavšalnih uvoznih vrednosti za
določanje vhodne cene nekaterega sadja in zelenjave
|
1
|
Uredba Komisije (ES) št. 1377/2006 z dne 18. septembra
2006 o spremembi Uredbe Sveta (ES) št. 1236/2005 o
trgovini z določenim blagom, ki bi se lahko uporabilo za izvršitev
smrtne kazni, mučenje ali drugo okrutno, nečloveško ali
poniževalno ravnanje ali kaznovanje
|
3
|
Popravek Uredbe Komisije (ES) št. 951/2006 z dne 30.
junija 2006 o določitvi podrobnih pravil za izvajanje Uredbe
Sveta (ES) št. 318/2006 glede trgovine s tretjimi državami
v sektorju sladkorja (UL L 178, 1.7.2006)
|
7
|
|
Uredba Komisije (ES) št. 1378/2006 z dne 19.
septembra 2006 o določitvi pavšalnih uvoznih vrednosti za
določanje vhodne cene nekaterega sadja in zelenjave
|
1
|
Uredba Komisije (ES) št. 1380/2006 z dne 19.
septembra 2006 o uvoznih dovoljenjih za proizvode iz govejega in
telečjega mesa s poreklom iz Bocvane, Kenije, Madagaskarja,
Svazija, Zimbabveja in Namibije
|
5
|
Uredba Komisije (ES) št. 1381/2006 z dne 19.
septembra 2006 o spremembi reprezentativnih cen in zneskov
dodatnih uvoznih dajatev za nekatere proizvode v sektorju
sladkorja, ki jih določa Uredba (ES) št. 1002/2006, za
tržno leto 2006/2007
|
7
|
|
Uredba Komisije (ES) št. 1384/2006 z dne 20.
septembra 2006 o določitvi pavšalnih uvoznih vrednosti za
določanje vhodne cene nekaterega sadja in zelenjave
|
1
|
Uredba Komisije (ES) št. 1385/2006 z dne 20. septembra
2006 o izdaji uvoznih dovoljenj za riž s poreklom iz držav AKP
in čezmorskih držav in ozemelj na podlagi zahtevkov, vloženih
v prvih petih delovnih dneh septembra 2006 v skladu z Uredbo (ES)
št. 638/2003
|
3
|
|
Sklep št. 1/2006 pridružitvenega Sveta EU-tunizija z dne
28. julija 2006 o spremembi Protokola 4 o opredelitvi izdelkov
s poreklom in načinih upravnega sodelovanja k Evro-mediteranskemu
sporazumu
|
1
|
Protokol 4 o opredelitvi pojma izdelki s poreklom in načinih
upravnega sodelovanja
|
3
|