TRINET

Carinske novosti iz Uradnih listov EU, št. L19 in L20 iz 24.1.2006











































Carinske novosti iz Uradnega lista Evropske unije, zvezek 49






  • L019 (zakonodaja) – 24.01.2006


Uredba Komisije (ES) št. 109/2006 z dne 23. januarja
2006 o določitvi pavšalnih uvoznih vrednosti za
določanje vhodne cene nekaterega sadja in zelenjave


1


Uredba Komisije (ES) št. 110/2006 z dne 23. januarja
2006 o določitvi prehodnih ukrepov glede izvoznih dovoljenj v
zvezi z izvozom oljčnega olja
iz Skupnosti v tretje države


3


Uredba Komisije (ES) št. 111/2006 z dne 23. januarja
2006 o spremembi reprezentativnih cen in zneskov dodatnih
uvoznih dajatev za nekatere proizvode v sektorju sladkorja
, ki
jih določa Uredba (ES) št. 1011/2005, za tržno leto
2005/2006


4


Uredba Komisije (ES) št. 112/2006 z dne 23. januarja
2006 o spremembi izvoznih nadomestil za beli sladkor in surovi
sladkor, izvožena v nespremenjenem stanju
, določenih z Uredbo
(ES) št. 93/2006


6


Uredba Komisije (ES) št. 113/2006 z dne 23. januarja
2006 o spremembah izvoznih nadomestil za sirupe in nekatere
druge proizvode v nespremenjenem stanju iz sektorja sladkorja
,
kot je določeno v Uredbi (ES) št. 94/2006


8


Uredba Komisije (ES) št. 114/2006 z dne 23. januarja
2006 o spremembi stopenj nadomestil za nekatere proizvode iz
sektorja sladkorja
, izvožene kot blago, ki ni zajeto v Prilogi
I k Pogodbi


10



  • L020 (informacije in objave) – 24.01.2006


Sklep št. 2/2005 Pridružitvenega sveta EU-Izrael z
dne 22. decembra 2005 o spremembi Protokola 4 o opredelitvi pojma
izdelki s poreklom in načinih upravnega sodelovanja k
Evro-mediteranskemu sporazumu


Op. Trinet: gl. preferencialni
sporazumi EU-> Sredozemske države
kliknite
tukaj>>>


1







(1) Besedilo velja za EGP



Povezave:



Uradni
list Evropske unije
:










Za pregledovanje Uradnih listov EU je potrebno uporabiti
prikazovalnik Adobe Acrobat Reader. Adobe Acrobat Reader



Prenesete
ga lahko od
tukaj







Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Več o piškotih