TRINET

Podjetje Trinet Informatika, d.o.o. je pridobilo dovoljenje AEO

Podjetje Trinet Informatika, d.o.o., je 12. februarja 2017 pridobilo dovoljenje pooblaščenega gospodarskega subjekta (AEO) za področje varstva in varnosti.

Namen programa AEO Evropske unije je izboljšati varnost na zunanjih mejah Unije in hkrati pospešiti pretok blaga s poenostavljenimi carinskimi postopki in uporabo informacijske tehnologije. Gre za del svetovne pobude, da se zagotovi varnost celotne dobavne verige.

Podjetje Trinet Informatika, d.o.o., je kot razvijalec programske opreme za carinsko posredovanje in ponudnik komunikacijskih storitev med carino in udeleženci v carinskem postopku pridobilo dovoljenje AEO za področje varstva in varnosti.

S potrdilom AEO je podjetje prepoznano kot varen in zanesljiv partner v mednarodni trgovini, saj omogoča varno izmenjavo podatkov s carino kot tudi skladnost informacijskih rešitev, ki so podpora izvajanju carinskih postopkov.

 

Povezave – FURS:

 

Ljubljana, 28. februar 2017

© TRINET Informatika, d.o.o.

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Več o piškotih