TRINET

O podjetju

Trinet, d.o.o., Ljubljana

Vodilni ponudnik aplikacij na področju avtomatizacije carinskega poslovanja in logistike na slovenskem trgu.
S svojo ekipo strokovnjakov z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami, lastno komunikacijsko infrastrukturo in sodobnimi programskimi rešitvami, partnerjem s področja logistike in carinskega poslovanja zagotavlja učinkovit poslovni proces ter povečanje konkurenčnih prednosti na trgu.

Podjetje ima razvejano mrežo poslovnih partnerjev v tujini, zlasti v jugovzhodni Evropi, ki jo s svojim delovanjem pokriva v okviru združenja EurTradeNet, katerega polnopravni član je tudi Trinet. EurTradeNet je vseevropska pobuda za zagotavljanje storitev na področju upravljanja in izmenjave elektronskih carinskih informacij med partnerji, ki delujejo na področju blagovne menjave.

Uporabniki Trinetovih programskih rešitev

Špediterska, proizvodna in trgovska podjetja, pri razvoju takih rešitev pa postaja vse pomembnejše tudi Trinetovo sodelovanje z inštitucijami znanja.

Programska zbirka Trinet logistični management je sestavljena iz modulov, ki nudijo podporo za carinsko tranzitne postopke (SAD, NCTS), ustvarjanje statističnih poročil (Intrastat) oz. omogočajo izvedbo celostne logistične storitve (odprema, prispetje blaga, razvrstitev oz. združitev (zbirniki), fakturiranje …) in izdelavo vseh potrebnih transportnih dokumentov (CIM, CMR, AWB …). Podjetje Trinet zagotavlja avtomatizirano posodabljanje programske opreme z zakonskimi spremembami, kakor tudi za dnevno posodabljanje integrirane tarife skupnosti, imenovane TARIC.

Uporaba 3-nivojske arhitekture in podpora strežnikov z različnimi podatkovnimi bazami (Microsoft SQL Server, Oracle Database, IBM DB2 …) omogoča namestitev in integracijo z obstoječimi informacijskimi sistemi uporabnikov (SAP, Baan, Navision, Scala …) ter zagotavlja nemoteno delovanje tako malemu, kakor tudi velikemu številu uporabnikov.

Ekipa podjetja Trinet nudi tudi svetovanje na področju avtomatizacije carinsko logističnih postopkov.

Trinet v številki in besedi

Trinet v številki in besedi
Transakcijski račun

Addiko Bank d.d. Ljubljana SI56 3300 0000 0678 021

UniCredit Banka Slovenije d.d. SI56 2900 0005 1054 934

Banka Intesa Sanpaolo d.d. SI56 1010 0005 3722 184

Matična številka

5638020

Davčna številka

51454343

Sporočilni sistem X.400

S=trinetcar/P=edinet/A=mail/C=si

Pravni status

Družba z omejeno odgovornostjo (d.o.o.)

Število zaposlenih

9

Ustanovni kapital

312.969,50 EUR

Podjetje

Trinet Informatika, d.o.o., Ljubljana

Skrajšan naziv

Trinet, d.o.o., Ljubljana

Naslov

Leskoškova cesta 12,

1000 Ljubljana, Slovenija

Direktor

Mojca Brdar

Ta stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in za spremljanje podatkov o obiskanosti strani. Več o piškotih